Collection "ELigion"

Refine Search

Sort By:
Show:
Display:
 
Конструкцијата на фустанот е комбинација на мулаж крој, органтин и тантела. Потенцирани се струкот и..
11,600 ден.
Ex Tax: 9,831 ден.
Мантил со висока јака и 3/4 ракав. Основата е златна со сјај, а врз неа е аплицирана мрежа со недефи..
Enquire about price
Еластична принт тантела, удобна и пријатна за носење. Во долниот дел има композиција од рачно дизајн..
10,800 ден.
Ex Tax: 9,153 ден.
Палто со необична кројка на која е додадена мрежа со апликации. Закопчувањето е на патент. ..
Enquire about price
Микс од материјал на мрежа и жоржет, во предниот дел има патент. Во горниот дел има композиција од р..
Enquire about price
Еластичен и удобен фустан со црно-златен принт доработен со рачна композиција. ..
14,500 ден.
Ex Tax: 12,288 ден.
Фустан во црно-златна комбинација со преден дел во V-израз, украсен со појас од вештачка кожа кој се..
Enquire about price
Фустан со црно-златна материја. Во предниот дел и на ракавите има патент. Задниот средишен дел е со ..
9,500 ден.
Ex Tax: 8,051 ден.
Корсет што се дополнува со должина од материја во необична конструкција. Појасот не е вклучен во ..
Enquire about price
Фустан со грчко деколте и долг ракав, кој на струкот има редови од ластик и благ набор. Свилата дава..
6,800 ден.
Ex Tax: 5,763 ден.
Длабоко деколте, гол грб и шлиц. Целиот фустан е изработен од златна мрежа, а отворените делови се п..
Enquire about price
Горниот дел е конструкција од ленти од вештачка кожа, додека долниот од набор од свила. ..
Enquire about price
Фустан со долги ракави и јака, во комбинација на златна вештачка кожа, тантела и мрежа. ..
13,800 ден.
Ex Tax: 11,695 ден.
Конструкцијата на фустанот е комбинација на мулаж крој, органтин и тантела. Потенцирани се струкот и..
11,600 ден. Ex Tax: 9,831 ден.
Мантил со висока јака и 3/4 ракав. Основата е златна со сјај, а врз неа е аплицирана мрежа со недефи..
Еластична принт тантела, удобна и пријатна за носење. Во долниот дел има композиција од рачно дизајн..
10,800 ден. Ex Tax: 9,153 ден.
Палто со необична кројка на која е додадена мрежа со апликации. Закопчувањето е на патент. ..
Микс од материјал на мрежа и жоржет, во предниот дел има патент. Во горниот дел има композиција од р..
Еластичен и удобен фустан со црно-златен принт доработен со рачна композиција. ..
14,500 ден. Ex Tax: 12,288 ден.
Фустан во црно-златна комбинација со преден дел во V-израз, украсен со појас од вештачка кожа кој се..
Фустан со црно-златна материја. Во предниот дел и на ракавите има патент. Задниот средишен дел е со ..
9,500 ден. Ex Tax: 8,051 ден.
Корсет што се дополнува со должина од материја во необична конструкција. Појасот не е вклучен во ..
Фустан со грчко деколте и долг ракав, кој на струкот има редови од ластик и благ набор. Свилата дава..
6,800 ден. Ex Tax: 5,763 ден.
Длабоко деколте, гол грб и шлиц. Целиот фустан е изработен од златна мрежа, а отворените делови се п..
Горниот дел е конструкција од ленти од вештачка кожа, додека долниот од набор од свила. ..
Фустан со долги ракави и јака, во комбинација на златна вештачка кожа, тантела и мрежа. ..
13,800 ден. Ex Tax: 11,695 ден.