Collection "Ethno"

Refine Search

Sort By:
Show:
Display:
 
Здолниште од колекцијата „Етно“ изработено од трико што е многу пријатно за носење. Струкот е висок,..
2,400 ден.
Ex Tax: 2,034 ден.
Пелерина изработена од плиш со рачно изработени апликации со рустични форми кои придонесуваат за уни..
9,700 ден.
Ex Tax: 8,220 ден.
Капут од колекцијата „Етно“ изработен од чоја со голем процент волна што ќе ве штити во ладни денови..
12,500 ден.
Ex Tax: 10,593 ден.
Капут од колекцијата „Етно“ изработен од чоја со голем процент волна што ќе ве стопли во ладни денов..
12,500 ден.
Ex Tax: 10,593 ден.
Здолниште изработено од дезениран пуплин што го обликува телото и ја истакнува формата на посебен на..
3,100 ден.
Ex Tax: 2,627 ден.
Панталони од колекцијата „Етно“ изработени од комбинација на материјали. Црно – белата комбинација е..
4,500 ден.
Ex Tax: 3,814 ден.
Долг фустан од колекцијата „Етно“ со успешен спој од материјали. Конструкцијата е специфична со форм..
12,300 ден.
Ex Tax: 10,424 ден.
Панталони од колекцијата „Етно“ изработени од кепер. Горниот дел е со висок струк и ја следи линијат..
4,350 ден.
Ex Tax: 3,687 ден.
Рачно плетена пелерина каде плетивото е со уникатна форма и композиција. Ќе се чувствувате удобно и ..
15,300 ден.
Ex Tax: 12,966 ден.
Капут од колекцијата „Етно“ изработен од чоја. Кројот е класичен, но во исто време и невообичаен. Мо..
Enquire about price
Комбинезон од колекцијата „Етно“ изработен од џинс во комбинација со сатен. Кројот е едноставен и ак..
7,800 ден.
Ex Tax: 6,610 ден.
Краток фустан од колекцијата „Етно“ со едноставен крој во кој се нагласува етно мотивот во самата фо..
Enquire about price
Долг фустан од колекцијата „Етно“ со карактеристичен крој што во исто време асоцира и на наметка. Из..
Enquire about price
Краток фустан од колекцијата „Етно“ изработен од висококвалитетен пуплин. Кројот е едноставен и со ф..
6,300 ден.
Ex Tax: 5,339 ден.
Капут од колекцијата „Етно“ изработен од букле. Кројот е актуелен, а материјалот квалитетен и ќе ги ..
11,500 ден.
Ex Tax: 9,746 ден.
Здолниште од колекцијата „Етно“ изработено од трико што е многу пријатно за носење. Струкот е висок,..
2,400 ден. Ex Tax: 2,034 ден.
Пелерина изработена од плиш со рачно изработени апликации со рустични форми кои придонесуваат за уни..
9,700 ден. Ex Tax: 8,220 ден.
Капут од колекцијата „Етно“ изработен од чоја со голем процент волна што ќе ве штити во ладни денови..
12,500 ден. Ex Tax: 10,593 ден.
Капут од колекцијата „Етно“ изработен од чоја со голем процент волна што ќе ве стопли во ладни денов..
12,500 ден. Ex Tax: 10,593 ден.
Здолниште изработено од дезениран пуплин што го обликува телото и ја истакнува формата на посебен на..
3,100 ден. Ex Tax: 2,627 ден.
Based on 1 reviews.
Панталони од колекцијата „Етно“ изработени од комбинација на материјали. Црно – белата комбинација е..
4,500 ден. Ex Tax: 3,814 ден.
Долг фустан од колекцијата „Етно“ со успешен спој од материјали. Конструкцијата е специфична со форм..
12,300 ден. Ex Tax: 10,424 ден.
Based on 1 reviews.
Панталони од колекцијата „Етно“ изработени од кепер. Горниот дел е со висок струк и ја следи линијат..
4,350 ден. Ex Tax: 3,687 ден.
Рачно плетена пелерина каде плетивото е со уникатна форма и композиција. Ќе се чувствувате удобно и ..
15,300 ден. Ex Tax: 12,966 ден.
Капут од колекцијата „Етно“ изработен од чоја. Кројот е класичен, но во исто време и невообичаен. Мо..
Комбинезон од колекцијата „Етно“ изработен од џинс во комбинација со сатен. Кројот е едноставен и ак..
7,800 ден. Ex Tax: 6,610 ден.
Краток фустан од колекцијата „Етно“ со едноставен крој во кој се нагласува етно мотивот во самата фо..
Долг фустан од колекцијата „Етно“ со карактеристичен крој што во исто време асоцира и на наметка. Из..
Краток фустан од колекцијата „Етно“ изработен од висококвалитетен пуплин. Кројот е едноставен и со ф..
6,300 ден. Ex Tax: 5,339 ден.
Капут од колекцијата „Етно“ изработен од букле. Кројот е актуелен, а материјалот квалитетен и ќе ги ..
11,500 ден. Ex Tax: 9,746 ден.