Collections

Refine Search

Sort By:
Show:
Display:
 
Бидете препознатливи со единствен изглед кој Елена Лука ви помага да го создадете. Краток фустан со ..
7,300 ден.
Ex Tax: 6,187 ден.
Нов и ултрамодерен изглед. Краток фустан со едноставен крој изработен од трико со текстура во црна б..
7,300 ден.
Ex Tax: 6,187 ден.
Едноставноста е секогаш во предност. Краток фустан во бисерни нијанси, лесен за комбинирање. Додадет..
7,300 ден.
Ex Tax: 6,187 ден.
Симпатичен краток фустан во кој ќе изгледате модерно на повеќе пригоди. Изработен е од фин растеглив..
7,300 ден.
Ex Tax: 6,187 ден.
Симпатичен црн фустан со мини должина изработен од ефектен шљокест материјал кој надолу продолжува с..
10,500 ден.
Ex Tax: 8,898 ден.
Интересен и тренди краток фустан со еден ракав. Изработен е од жерсе во црна боја што е синоним за е..
4,300 ден.
Ex Tax: 3,644 ден.
Краток фустан кој вашата фигура ќе ја направи атрактивна. Конструкцијата ја следи линијата не телото..
4,700 ден.
Ex Tax: 3,983 ден.
Стилски краток фустан во елегантна црна боја со атрактивна фигура благодарение на специфичната конст..
6,900 ден.
Ex Tax: 5,848 ден.
За дамите кои се спремни за стилски шок, модната куќа „Елена Лука“ им препорачува да ја збогатат сво..
9,600 ден.
Ex Tax: 8,136 ден.
Атрактивна и тренди визија. Краток фустан изработен од квалитетно жерсе што ја следи линијата на тел..
6,300 ден.
Ex Tax: 5,339 ден.
„Елена Лука“ создава специјално за клиентите со префинет вкус. Сако во интензивна и впечатлива боја ..
Enquire about price
Колекцијата “Fashion Force” се состои од стилски парчиња со строга линија. И секое парче од неа перф..
Enquire about price
Здолниште со неповторлив дизајн од колекцијата “Fashion Force”. Кралското кадифе и златниот вез ја з..
7,900 ден.
Ex Tax: 6,695 ден.
Безвременско парче што заслужува долго време да биде дел од вашата гардероба. Микс од материјали (чо..
9,700 ден.
Ex Tax: 8,220 ден.
„Елена Лука“ во помага да се претставите како вистински познавач на модата кој поседува префинет вку..
Enquire about price
Бидете препознатливи со единствен изглед кој Елена Лука ви помага да го создадете. Краток фустан со ..
7,300 ден. Ex Tax: 6,187 ден.
Нов и ултрамодерен изглед. Краток фустан со едноставен крој изработен од трико со текстура во црна б..
7,300 ден. Ex Tax: 6,187 ден.
Едноставноста е секогаш во предност. Краток фустан во бисерни нијанси, лесен за комбинирање. Додадет..
7,300 ден. Ex Tax: 6,187 ден.
Симпатичен краток фустан во кој ќе изгледате модерно на повеќе пригоди. Изработен е од фин растеглив..
7,300 ден. Ex Tax: 6,187 ден.
Симпатичен црн фустан со мини должина изработен од ефектен шљокест материјал кој надолу продолжува с..
10,500 ден. Ex Tax: 8,898 ден.
Интересен и тренди краток фустан со еден ракав. Изработен е од жерсе во црна боја што е синоним за е..
4,300 ден. Ex Tax: 3,644 ден.
Краток фустан кој вашата фигура ќе ја направи атрактивна. Конструкцијата ја следи линијата не телото..
4,700 ден. Ex Tax: 3,983 ден.
Стилски краток фустан во елегантна црна боја со атрактивна фигура благодарение на специфичната конст..
6,900 ден. Ex Tax: 5,848 ден.
За дамите кои се спремни за стилски шок, модната куќа „Елена Лука“ им препорачува да ја збогатат сво..
9,600 ден. Ex Tax: 8,136 ден.
Атрактивна и тренди визија. Краток фустан изработен од квалитетно жерсе што ја следи линијата на тел..
6,300 ден. Ex Tax: 5,339 ден.
„Елена Лука“ создава специјално за клиентите со префинет вкус. Сако во интензивна и впечатлива боја ..
Колекцијата “Fashion Force” се состои од стилски парчиња со строга линија. И секое парче од неа перф..
Здолниште со неповторлив дизајн од колекцијата “Fashion Force”. Кралското кадифе и златниот вез ја з..
7,900 ден. Ex Tax: 6,695 ден.
Безвременско парче што заслужува долго време да биде дел од вашата гардероба. Микс од материјали (чо..
9,700 ден. Ex Tax: 8,220 ден.
„Елена Лука“ во помага да се претставите како вистински познавач на модата кој поседува префинет вку..