Collections

Refine Search

Sort By:
Show:
Display:
 
Елена Лука го создава идеалниот фустан за идните матурантки. Основата е од памучен сатен во комбинац..
Enquire about price
Нослива уметност создадена од незапирливата креативност на Елена Лука. Црвен фустан транспарентен на..
9,300 ден.
Ex Tax: 7,881 ден.
Совршена фигура постигната со модерната и елегантна линија карактеристична за модната куќа Елена Лук..
12,000 ден.
Ex Tax: 10,170 ден.
Бидете најдобро облечени за секоја свеченост. Фустан изработен од сатен и тантела со дезен од крупни..
6,300 ден.
Ex Tax: 5,339 ден.
Здолниште од колекцијата „Етно“ изработено од трико што е многу пријатно за носење. Струкот е висок,..
2,400 ден.
Ex Tax: 2,034 ден.
Ултра модерен фустан во црна боја изработен од памучен сатен. Животинскиот принт на ременот го истак..
Enquire about price
Архитектонски и интересен стил. Фустан што се одликува со впечатливи детали на струк, транспарентен ..
9,700 ден.
Ex Tax: 8,220 ден.
Безвременски и модерен фустан што лесно се комбинира. На коктел забава, вечерно излегување и на секо..
6,300 ден.
Ex Tax: 5,339 ден.
Елегантен и атрактивен фустан со тенки прерамки изработен од памучен сатен и богата тантела аплицира..
12,500 ден.
Ex Tax: 10,593 ден.
Шик и урбан изглед. Фустан во изработка од висококвалитетно трико со интересен дезен. Ја следи линиј..
2,700 ден.
Ex Tax: 2,288 ден.
Елена Лука во чекор со времето кое носи нови модни решенија, задржувајќи се и водејќи се според убав..
6,900 ден.
Ex Tax: 5,848 ден.
Фустан изработен од сатен во комбинација со тантела. Специфичната боја ја надополнува конструкцијата..
11,000 ден.
Ex Tax: 9,322 ден.
Презентирајте го со стил вашето познавање на модата. Силна визија создадена од неисцрпната креативно..
9,300 ден.
Ex Tax: 7,881 ден.
Фустан прикладен за сите видови свеченост. Изработен е од памучен сатен во комбинација со тул. Карак..
6,300 ден.
Ex Tax: 5,339 ден.
Елегантен и во исто време романтичен изглед. Креација исполнета од висококвалитетен сатен и светкав ..
12,000 ден.
Ex Tax: 10,170 ден.
Елена Лука го создава идеалниот фустан за идните матурантки. Основата е од памучен сатен во комбинац..
Нослива уметност создадена од незапирливата креативност на Елена Лука. Црвен фустан транспарентен на..
9,300 ден. Ex Tax: 7,881 ден.
Совршена фигура постигната со модерната и елегантна линија карактеристична за модната куќа Елена Лук..
12,000 ден. Ex Tax: 10,170 ден.
Бидете најдобро облечени за секоја свеченост. Фустан изработен од сатен и тантела со дезен од крупни..
6,300 ден. Ex Tax: 5,339 ден.
Здолниште од колекцијата „Етно“ изработено од трико што е многу пријатно за носење. Струкот е висок,..
2,400 ден. Ex Tax: 2,034 ден.
Ултра модерен фустан во црна боја изработен од памучен сатен. Животинскиот принт на ременот го истак..
Архитектонски и интересен стил. Фустан што се одликува со впечатливи детали на струк, транспарентен ..
9,700 ден. Ex Tax: 8,220 ден.
Безвременски и модерен фустан што лесно се комбинира. На коктел забава, вечерно излегување и на секо..
6,300 ден. Ex Tax: 5,339 ден.
Елегантен и атрактивен фустан со тенки прерамки изработен од памучен сатен и богата тантела аплицира..
12,500 ден. Ex Tax: 10,593 ден.
Шик и урбан изглед. Фустан во изработка од висококвалитетно трико со интересен дезен. Ја следи линиј..
2,700 ден. Ex Tax: 2,288 ден.
Елена Лука во чекор со времето кое носи нови модни решенија, задржувајќи се и водејќи се според убав..
6,900 ден. Ex Tax: 5,848 ден.
Фустан изработен од сатен во комбинација со тантела. Специфичната боја ја надополнува конструкцијата..
11,000 ден. Ex Tax: 9,322 ден.
Презентирајте го со стил вашето познавање на модата. Силна визија создадена од неисцрпната креативно..
9,300 ден. Ex Tax: 7,881 ден.
Фустан прикладен за сите видови свеченост. Изработен е од памучен сатен во комбинација со тул. Карак..
6,300 ден. Ex Tax: 5,339 ден.
Елегантен и во исто време романтичен изглед. Креација исполнета од висококвалитетен сатен и светкав ..
12,000 ден. Ex Tax: 10,170 ден.