Collections

Refine Search

Sort By:
Show:
Display:
 
Тесни златни свилени панталони со закопчување на преклоп со ЕЛ копче. Уникатна креација, дел од к..
12,700 ден.
Ex Tax: 10,763 ден.
Долги панталони од златна чипка, одоздола под чипката има постава од кратки панталони од црно жарсе...
Enquire about price
Фустан со раскошен изглед, од црн органтин, со аплицирана златна чипка на корсетот. Големина до..
Enquire about price
Црн класичен фустан од орагантин. На предната страна пократок, на задната подолг, со транспарентен к..
Enquire about price
Кожно плато, на предната страна обложено со шљокици, со должина до мали колкови. Палтото е со ракав..
Enquire about price
Здолниште од црн органтин, со нерамномерна должина (странично подолга, напред пократка), со форма на..
Enquire about price
Свилени тесни златни панталони, со страничен патент и фалти. Панталоните се со странични џебови. ..
12,700 ден.
Ex Tax: 10,763 ден.
Бели цевка панталони од памучен сатен, со фалти на предниот дел и предно закопчување со ЕЛ златно ко..
6,300 ден.
Ex Tax: 5,339 ден.
Црна кошула од жоржет со долги ракави, манжетни на ракавите и закопчување од предната страна. К..
8,000 ден.
Ex Tax: 6,780 ден.
Краток фустан до колена, изработен од бел памучен сатен. На предниот дел има фалти кои даваат форма ..
8,700 ден.
Ex Tax: 7,373 ден.
Фустанот е изработен од ламе и црн органтин, напред краток а позади подолг. На горниот дел од заднат..
Enquire about price
Долго здолниште од црн органти со интересни полукружни кроења и завршеток со лајсна. Се закопчува на..
Enquire about price
Едноставен, но ефектен е замислата за добропознатиот „црн фустан“ што секоја девојка мора да го посе..
9,300 ден.
Ex Tax: 7,881 ден.
Фустан во раскошен цветен принт. Струкот впечатливо се истакнува поради пријатната за око црвена бој..
7,300 ден.
Ex Tax: 6,187 ден.
Бидете спремни за комплименти со фустан во впечатлива и смела жолта нијанса дефинирана и надополнета..
7,900 ден.
Ex Tax: 6,695 ден.
Тесни златни свилени панталони со закопчување на преклоп со ЕЛ копче. Уникатна креација, дел од к..
12,700 ден. Ex Tax: 10,763 ден.
Долги панталони од златна чипка, одоздола под чипката има постава од кратки панталони од црно жарсе...
Фустан со раскошен изглед, од црн органтин, со аплицирана златна чипка на корсетот. Големина до..
Црн класичен фустан од орагантин. На предната страна пократок, на задната подолг, со транспарентен к..
Кожно плато, на предната страна обложено со шљокици, со должина до мали колкови. Палтото е со ракав..
Здолниште од црн органтин, со нерамномерна должина (странично подолга, напред пократка), со форма на..
Свилени тесни златни панталони, со страничен патент и фалти. Панталоните се со странични џебови. ..
12,700 ден. Ex Tax: 10,763 ден.
Бели цевка панталони од памучен сатен, со фалти на предниот дел и предно закопчување со ЕЛ златно ко..
6,300 ден. Ex Tax: 5,339 ден.
Црна кошула од жоржет со долги ракави, манжетни на ракавите и закопчување од предната страна. К..
8,000 ден. Ex Tax: 6,780 ден.
Краток фустан до колена, изработен од бел памучен сатен. На предниот дел има фалти кои даваат форма ..
8,700 ден. Ex Tax: 7,373 ден.
Фустанот е изработен од ламе и црн органтин, напред краток а позади подолг. На горниот дел од заднат..
Долго здолниште од црн органти со интересни полукружни кроења и завршеток со лајсна. Се закопчува на..
Едноставен, но ефектен е замислата за добропознатиот „црн фустан“ што секоја девојка мора да го посе..
9,300 ден. Ex Tax: 7,881 ден.
Фустан во раскошен цветен принт. Струкот впечатливо се истакнува поради пријатната за око црвена бој..
7,300 ден. Ex Tax: 6,187 ден.
Бидете спремни за комплименти со фустан во впечатлива и смела жолта нијанса дефинирана и надополнета..
7,900 ден. Ex Tax: 6,695 ден.