Collections

Refine Search

Sort By:
Show:
Display:
 
Сатен здолниште, странично со покрупни фалти кои ги спојува златна чипка. ..
Enquire about price
Преден дел чипка поделена со трака која издолжува, заден дел жарсе за поголема удобност. ..
Enquire about price
3/4 ракав шанел крој, златна свила од кој предниот дел е обложен со везена свила. ..
Enquire about price
Краток фустан до над колена со интересна комбинација на бои и материјали. Моделот може да се изра..
8,300 ден.
Ex Tax: 7,034 ден.
Фустан од сатен обложен со тантела, во долниот дел фустанот е со интересна форма и завршеток со тант..
12,500 ден.
Ex Tax: 10,593 ден.
Краток фустан во одлична комбинација на жерсе во топло сива и златна боја. Фустан во кој ќе се чувст..
6,300 ден.
Ex Tax: 5,339 ден.
Фустан кој со своите бочни фалти ги изразува Вашите колкови, изработен од мек сатен во светло жолта ..
8,400 ден.
Ex Tax: 7,119 ден.
Палто како сако со карнер, сечено околу половина, изработено од чипка. Моделот може да се изработ..
12,000 ден.
Ex Tax: 10,170 ден.
Краток трико фустан од кремасто жарсе на предниот дел, и аплицирана трака од чипка, а на задниот дел..
12,800 ден.
Ex Tax: 10,848 ден.
Краток трико фустан од кремасто жарсе на предниот дел, и аплицирана трака од чипка, а на задниот дел..
5,500 ден.
Ex Tax: 4,661 ден.
Краток црвен фустан со апликација од чупка, на деколте, и со везени монистри. Закопчувањето е со пат..
9,500 ден.
Ex Tax: 8,051 ден.
Долг фустан од гужван тул со апликација од златна чипка. На горниот врз фустанот има монтажен фустан..
Enquire about price
Кратка кошула со карнер на ракав. Моделот може да се изработи по Ваша мерка. ..
5,900 ден.
Ex Tax: 5,000 ден.
Бела кошула од колекцијата Golden Reins. Моделот може да се изработи по Ваша мерка. ..
4,500 ден.
Ex Tax: 3,814 ден.
Долг фустан изработен со златно ламе, органтин (на долниот дел), фалта на струк. Закопчувањето е на ..
Enquire about price
Сатен здолниште, странично со покрупни фалти кои ги спојува златна чипка. ..
Преден дел чипка поделена со трака која издолжува, заден дел жарсе за поголема удобност. ..
3/4 ракав шанел крој, златна свила од кој предниот дел е обложен со везена свила. ..
Краток фустан до над колена со интересна комбинација на бои и материјали. Моделот може да се изра..
8,300 ден. Ex Tax: 7,034 ден.
Фустан од сатен обложен со тантела, во долниот дел фустанот е со интересна форма и завршеток со тант..
12,500 ден. Ex Tax: 10,593 ден.
Краток фустан во одлична комбинација на жерсе во топло сива и златна боја. Фустан во кој ќе се чувст..
6,300 ден. Ex Tax: 5,339 ден.
Фустан кој со своите бочни фалти ги изразува Вашите колкови, изработен од мек сатен во светло жолта ..
8,400 ден. Ex Tax: 7,119 ден.
Палто како сако со карнер, сечено околу половина, изработено од чипка. Моделот може да се изработ..
12,000 ден. Ex Tax: 10,170 ден.
Краток трико фустан од кремасто жарсе на предниот дел, и аплицирана трака од чипка, а на задниот дел..
12,800 ден. Ex Tax: 10,848 ден.
Краток трико фустан од кремасто жарсе на предниот дел, и аплицирана трака од чипка, а на задниот дел..
5,500 ден. Ex Tax: 4,661 ден.
Краток црвен фустан со апликација од чупка, на деколте, и со везени монистри. Закопчувањето е со пат..
9,500 ден. Ex Tax: 8,051 ден.
Долг фустан од гужван тул со апликација од златна чипка. На горниот врз фустанот има монтажен фустан..
Кратка кошула со карнер на ракав. Моделот може да се изработи по Ваша мерка. ..
5,900 ден. Ex Tax: 5,000 ден.
Бела кошула од колекцијата Golden Reins. Моделот може да се изработи по Ваша мерка. ..
4,500 ден. Ex Tax: 3,814 ден.
Долг фустан изработен со златно ламе, органтин (на долниот дел), фалта на струк. Закопчувањето е на ..