Wedding dresses

Sort By:
Show:
Display:
 
Венчаница со горен дел во срцевидна форма, а надолу се шири со повеќе слоеви тул и органтин. Под гра..
Enquire about price
Венчаница во добропознатиот „принцес“ крој со основа сатен и многубројни ситни карнери внимателно на..
Enquire about price
Рачно моделирана венчаница со неповторливи конструкциски форми. Горниот дел е украсен со композиција..
Enquire about price
Венчаница што е претставена во една модифицирана верзија на дрво. Уникатно и дизајнерски. Основата е..
Enquire about price
Венчаница со едноставна линија и единствен дизајн. Конструкцијата е со А-силуета, струкот е потенцир..
Enquire about price
Гламурозна венчаница што има за цел да ја прикаже аристократијата. Мајсторството на модната куќа „Ел..
Enquire about price
Венчаница со карактеристични форми во конструкцијата што асоцираат на богата флора. Струкот е потенц..
Enquire about price
Венчаница што емитува Art nouveau сензибилитет. Слоевито и лежерно паѓаат парчиња од жоржет во разли..
Enquire about price
Венчаница во шампањ нијанса изработена од висококвалитетен сатен кој ја рефлектира природната светли..
Enquire about price
Венчаница со горен дел корсет со една прерамка каде е навезена композиција од парчиња тул и жоржет с..
Enquire about price
Венчаница во која ќе изгледате како божица на новото време. Тантелата е со цветен дезен со навезени ..
Enquire about price
Елегантна венчаница со горен дел корсет во срцевидна форма, шнир и транспарентни парчиња. Надолу паѓ..
Enquire about price
Венчаница изработена од жоржет што во долниот дел паѓа лелеаво. Горниот дел е корсет што продолжува ..
Enquire about price
Венчаница што ја красат префинет дизајн и едноставна линија. Околу врат ѓердан од ружи рачно изработ..
Enquire about price
Венчаница составена од парчиња во слични геометриски форми и големини слоевито поставени што всушнос..
Enquire about price
Венчаница со горен дел во срцевидна форма, а надолу се шири со повеќе слоеви тул и органтин. Под гра..
Венчаница во добропознатиот „принцес“ крој со основа сатен и многубројни ситни карнери внимателно на..
Рачно моделирана венчаница со неповторливи конструкциски форми. Горниот дел е украсен со композиција..
Венчаница што е претставена во една модифицирана верзија на дрво. Уникатно и дизајнерски. Основата е..
Венчаница со едноставна линија и единствен дизајн. Конструкцијата е со А-силуета, струкот е потенцир..
Гламурозна венчаница што има за цел да ја прикаже аристократијата. Мајсторството на модната куќа „Ел..
Венчаница со карактеристични форми во конструкцијата што асоцираат на богата флора. Струкот е потенц..
Венчаница што емитува Art nouveau сензибилитет. Слоевито и лежерно паѓаат парчиња од жоржет во разли..
Венчаница во шампањ нијанса изработена од висококвалитетен сатен кој ја рефлектира природната светли..
Венчаница со горен дел корсет со една прерамка каде е навезена композиција од парчиња тул и жоржет с..
Венчаница во која ќе изгледате како божица на новото време. Тантелата е со цветен дезен со навезени ..
Елегантна венчаница со горен дел корсет во срцевидна форма, шнир и транспарентни парчиња. Надолу паѓ..
Венчаница изработена од жоржет што во долниот дел паѓа лелеаво. Горниот дел е корсет што продолжува ..
Венчаница што ја красат префинет дизајн и едноставна линија. Околу врат ѓердан од ружи рачно изработ..
Венчаница составена од парчиња во слични геометриски форми и големини слоевито поставени што всушнос..