Jackets

Sort By:
Show:
Display:
 
Палто со необична кројка на која е додадена мрежа со апликации. Закопчувањето е на патент. ..
Enquire about price
3/4 ракав шанел крој, златна свила од кој предниот дел е обложен со везена свила. ..
Enquire about price
Палто како сако со карнер, сечено околу половина, изработено од чипка. Моделот може да се изработ..
12,000 ден.
Ex Tax: 10,170 ден.
..
Enquire about price
Кожно плато, на предната страна обложено со шљокици, со должина до мали колкови. Палтото е со ракав..
Enquire about price
Изгледајте професионално, а притоа задржете го дамскиот изглед. Палто-сако изработено од кепер со ка..
6,300 ден.
Ex Tax: 5,339 ден.
За дамите кои се спремни за стилски шок, модната куќа „Елена Лука“ им препорачува да ја збогатат сво..
9,600 ден.
Ex Tax: 8,136 ден.
Уникатно палто што е дел од колекцијата “Fashion Force”. Внесете нов дух во вашата гардероба и напра..
3,900 ден.
Ex Tax: 3,305 ден.
Луксузно палто составено од микс од висококвалитетни материјали: кадифе, штоф и вештачко крзно врз к..
11,200 ден.
Ex Tax: 9,492 ден.
Уникатно палто што го истакнува струкот со стилизирана висока руска јака и неповторлива рустична ком..
14,800 ден.
Ex Tax: 12,542 ден.
Безвременско парче што заслужува долго време да биде дел од вашата гардероба. Микс од материјали (чо..
9,700 ден.
Ex Tax: 8,220 ден.
Дадете му на вашиот аутфит современ и кул изглед со палто изработено од кожа во комбинација со еко к..
13,200 ден.
Ex Tax: 11,187 ден.
Палто изработено од сатен и вештачко крзно, украсено со сребрени нашивни ленти и камчиња внесени во ..
11,500 ден.
Ex Tax: 9,746 ден.
Палто изработено од сатен и вештачко крзно, украсено со златни нашивни ленти и камчиња внесени во ко..
11,500 ден.
Ex Tax: 9,746 ден.
Кратко плишано палто што лесно се вклопува во работниот дрес код.  Сивата боја е лесна за комби..
4,300 ден.
Ex Tax: 3,644 ден.
Палто со необична кројка на која е додадена мрежа со апликации. Закопчувањето е на патент. ..
3/4 ракав шанел крој, златна свила од кој предниот дел е обложен со везена свила. ..
Палто како сако со карнер, сечено околу половина, изработено од чипка. Моделот може да се изработ..
12,000 ден. Ex Tax: 10,170 ден.
Кожно плато, на предната страна обложено со шљокици, со должина до мали колкови. Палтото е со ракав..
Изгледајте професионално, а притоа задржете го дамскиот изглед. Палто-сако изработено од кепер со ка..
6,300 ден. Ex Tax: 5,339 ден.
За дамите кои се спремни за стилски шок, модната куќа „Елена Лука“ им препорачува да ја збогатат сво..
9,600 ден. Ex Tax: 8,136 ден.
Уникатно палто што е дел од колекцијата “Fashion Force”. Внесете нов дух во вашата гардероба и напра..
3,900 ден. Ex Tax: 3,305 ден.
Луксузно палто составено од микс од висококвалитетни материјали: кадифе, штоф и вештачко крзно врз к..
11,200 ден. Ex Tax: 9,492 ден.
Уникатно палто што го истакнува струкот со стилизирана висока руска јака и неповторлива рустична ком..
14,800 ден. Ex Tax: 12,542 ден.
Безвременско парче што заслужува долго време да биде дел од вашата гардероба. Микс од материјали (чо..
9,700 ден. Ex Tax: 8,220 ден.
Дадете му на вашиот аутфит современ и кул изглед со палто изработено од кожа во комбинација со еко к..
13,200 ден. Ex Tax: 11,187 ден.
Палто изработено од сатен и вештачко крзно, украсено со сребрени нашивни ленти и камчиња внесени во ..
11,500 ден. Ex Tax: 9,746 ден.
Палто изработено од сатен и вештачко крзно, украсено со златни нашивни ленти и камчиња внесени во ко..
11,500 ден. Ex Tax: 9,746 ден.
Кратко плишано палто што лесно се вклопува во работниот дрес код.  Сивата боја е лесна за комби..
4,300 ден. Ex Tax: 3,644 ден.