Skirts

Sort By:
Show:
Display:
 
Здолниште во парчиња од органтин и златна чипка со неправилен завршеток. ..
12,900 ден.
Ex Tax: 10,932 ден.
Сатен здолниште, странично со покрупни фалти кои ги спојува златна чипка. ..
Enquire about price
Сатен здолниште со форма од ламе. Моделот може да се изработи по Ваша мерка. ..
7,300 ден.
Ex Tax: 6,187 ден.
Црно здолниште од сатен свила што на левата страна има дискретни форми. Моделот може да се израбо..
8,300 ден.
Ex Tax: 7,034 ден.
Глокнo здолниште од црн органтин со набор и со ткаена постава Елена Лука. Моделот може да се изра..
4,500 ден.
Ex Tax: 3,814 ден.
..
Enquire about price
Моделот може да се изработи по Ваша мерка. ..
14,300 ден.
Ex Tax: 12,119 ден.
..
Enquire about price
Бело здолниште со странични фалти кои даваат ширина и форма, со висина до над колена. Здолништето е ..
Enquire about price
Здолниште од црн органтин, со нерамномерна должина (странично подолга, напред пократка), со форма на..
Enquire about price
Краток фустан до колена, изработен од бел памучен сатен. На предниот дел има фалти кои даваат форма ..
8,700 ден.
Ex Tax: 7,373 ден.
Долго здолниште од црн органти со интересни полукружни кроења и завршеток со лајсна. Се закопчува на..
Enquire about price
Долго трендовско здолниште што визуелно ја намалува силуетата. Внесете го во елегантен аутфит со тан..
Enquire about price
Здолниште од колекцијата „Етно“ изработено од трико што е многу пријатно за носење. Струкот е висок,..
2,400 ден.
Ex Tax: 2,034 ден.
Здолниште изработено од памучен сатен со вграден впечатлив колан со цветна апликација дополнително н..
3,600 ден.
Ex Tax: 3,051 ден.
Здолниште во парчиња од органтин и златна чипка со неправилен завршеток. ..
12,900 ден. Ex Tax: 10,932 ден.
Сатен здолниште, странично со покрупни фалти кои ги спојува златна чипка. ..
Сатен здолниште со форма од ламе. Моделот може да се изработи по Ваша мерка. ..
7,300 ден. Ex Tax: 6,187 ден.
Црно здолниште од сатен свила што на левата страна има дискретни форми. Моделот може да се израбо..
8,300 ден. Ex Tax: 7,034 ден.
Глокнo здолниште од црн органтин со набор и со ткаена постава Елена Лука. Моделот може да се изра..
4,500 ден. Ex Tax: 3,814 ден.
Моделот може да се изработи по Ваша мерка. ..
14,300 ден. Ex Tax: 12,119 ден.
Бело здолниште со странични фалти кои даваат ширина и форма, со висина до над колена. Здолништето е ..
Здолниште од црн органтин, со нерамномерна должина (странично подолга, напред пократка), со форма на..
Краток фустан до колена, изработен од бел памучен сатен. На предниот дел има фалти кои даваат форма ..
8,700 ден. Ex Tax: 7,373 ден.
Долго здолниште од црн органти со интересни полукружни кроења и завршеток со лајсна. Се закопчува на..
Долго трендовско здолниште што визуелно ја намалува силуетата. Внесете го во елегантен аутфит со тан..
Здолниште од колекцијата „Етно“ изработено од трико што е многу пријатно за носење. Струкот е висок,..
2,400 ден. Ex Tax: 2,034 ден.
Здолниште изработено од памучен сатен со вграден впечатлив колан со цветна апликација дополнително н..
3,600 ден. Ex Tax: 3,051 ден.