Cocktail Dresses

Sort By:
Show:
Display:
 
Дизајнерско парче со смела конструкција, белата комбинација почнува од страничниот дел, продолжува в..
9,500 ден.
Ex Tax: 8,051 ден.
Фустан со прерамки и должина до колена, истакнат струк на кој од предниот кон задниот дел има две ма..
10,500 ден.
Ex Tax: 8,898 ден.
Еластична принт тантела, удобна и пријатна за носење. Во долниот дел има композиција од рачно дизајн..
10,800 ден.
Ex Tax: 9,153 ден.
Еластичен и удобен фустан со црно-златен принт доработен со рачна композиција. ..
14,500 ден.
Ex Tax: 12,288 ден.
Фустан со црно-златна материја. Во предниот дел и на ракавите има патент. Задниот средишен дел е со ..
9,500 ден.
Ex Tax: 8,051 ден.
Фустан со долги ракави и јака, во комбинација на златна вештачка кожа, тантела и мрежа. ..
13,800 ден.
Ex Tax: 11,695 ден.
Фустан до колена. Горен дел црно жерсе, а долниот крем. Моделот може да се изработи по Ваша мерка..
3,700 ден.
Ex Tax: 3,136 ден.
..
Enquire about price
..
Enquire about price
Светски квалитет промовиран во единствен дизајн. Модната куќа ви го препорачува овој фустан со транс..
14,900 ден.
Ex Tax: 12,627 ден.
„Елена Лука“ го создаде вашиот омилен фустан изработен од еластични материјали кои ги следат контури..
14,500 ден.
Ex Tax: 12,288 ден.
Краток фустан изработен од сатен со едноставен крој што дава посебна линија на вашето тело. Интензив..
6,900 ден.
Ex Tax: 5,848 ден.
Краток фустан со успешно споени материјали. Основите се тул и жерсе, а последниот слој паѓа лелеаво...
9,300 ден.
Ex Tax: 7,881 ден.
Краток фустан од колекцијата „Етно“. Материјалот од кој што е изработен ќе направи да се чувствувате..
6,200 ден.
Ex Tax: 5,254 ден.
A below knee-length, closely fitted short dress made of cotton sateen with capri sleeves, V-neckline..
12,900 ден.
Ex Tax: 10,932 ден.
Дизајнерско парче со смела конструкција, белата комбинација почнува од страничниот дел, продолжува в..
9,500 ден. Ex Tax: 8,051 ден.
Фустан со прерамки и должина до колена, истакнат струк на кој од предниот кон задниот дел има две ма..
10,500 ден. Ex Tax: 8,898 ден.
Еластична принт тантела, удобна и пријатна за носење. Во долниот дел има композиција од рачно дизајн..
10,800 ден. Ex Tax: 9,153 ден.
Еластичен и удобен фустан со црно-златен принт доработен со рачна композиција. ..
14,500 ден. Ex Tax: 12,288 ден.
Фустан со црно-златна материја. Во предниот дел и на ракавите има патент. Задниот средишен дел е со ..
9,500 ден. Ex Tax: 8,051 ден.
Фустан со долги ракави и јака, во комбинација на златна вештачка кожа, тантела и мрежа. ..
13,800 ден. Ex Tax: 11,695 ден.
Фустан до колена. Горен дел црно жерсе, а долниот крем. Моделот може да се изработи по Ваша мерка..
3,700 ден. Ex Tax: 3,136 ден.
Светски квалитет промовиран во единствен дизајн. Модната куќа ви го препорачува овој фустан со транс..
14,900 ден. Ex Tax: 12,627 ден.
„Елена Лука“ го создаде вашиот омилен фустан изработен од еластични материјали кои ги следат контури..
14,500 ден. Ex Tax: 12,288 ден.
Краток фустан изработен од сатен со едноставен крој што дава посебна линија на вашето тело. Интензив..
6,900 ден. Ex Tax: 5,848 ден.
Based on 1 reviews.
Краток фустан со успешно споени материјали. Основите се тул и жерсе, а последниот слој паѓа лелеаво...
9,300 ден. Ex Tax: 7,881 ден.
Based on 1 reviews.
Краток фустан од колекцијата „Етно“. Материјалот од кој што е изработен ќе направи да се чувствувате..
6,200 ден. Ex Tax: 5,254 ден.
A below knee-length, closely fitted short dress made of cotton sateen with capri sleeves, V-neckline..
12,900 ден. Ex Tax: 10,932 ден.