Short evening dresses

Sort By:
Show:
Display:
 
Краток фустан со капри ракави изработен од сатен. Отсекогаш важело правилото дека убавината е во едн..
6,300 ден.
Ex Tax: 5,339 ден.
Изгледајте тренди во овој црн фустан. „Елена Лука“ знае како да направи да изгледате шик, а истоврем..
6,900 ден.
Ex Tax: 5,848 ден.
Елегантен краток фустан со долги ракави. Материјалите од кои е изработен се памучен сатен и жоржет. ..
9,950 ден.
Ex Tax: 8,432 ден.
Краток фустан во безвременски беж и капучино нијанси. Горниот дел е корсет, а надолу се шири со фалт..
14,500 ден.
Ex Tax: 12,288 ден.
Лежерно и едноставно. Краток фустан на делови, транспарентен, лесен и пријатен за носење. За комплет..
9,300 ден.
Ex Tax: 7,881 ден.
Краток фустан со уникатна конструкција. Изразот околу врат делува како марама што е интересен дизајн..
7,300 ден.
Ex Tax: 6,187 ден.
Краток фустан изработен од еластичен материјал што ја следи линијата на телото. Едноставен дизајн со..
3,900 ден.
Ex Tax: 3,305 ден.
Краток фустан изработен од жерсе чија конструкција ја следи линијата не телото. Многубројни мали шко..
4,500 ден.
Ex Tax: 3,814 ден.
Краток фустан со едноставен крој што следи линија на тело и зашеметувачки богат вез од ситни мониста..
4,900 ден.
Ex Tax: 4,153 ден.
Истакнете ја вашата женственост со бело-златната комбинација од бои и конструкција што следи линија ..
4,200 ден.
Ex Tax: 3,559 ден.
Брилијантен дизајн и женствена визија. Краток фустан со совршена конструкција изработен од сатен и м..
7,900 ден.
Ex Tax: 6,695 ден.
Креација која остава без здив со неповторливиот специфичен и едноставен дизајн. Фустанот е изработен..
5,700 ден.
Ex Tax: 4,831 ден.
Елегантен краток фустан со асиметричен крој со еден ракав. Струкот се истакнува со нашивна лента од ..
9,700 ден.
Ex Tax: 8,220 ден.
„Елена Лука“за вас создава смела и концептуална приказна претставена од краток фустан изработен од с..
12,000 ден.
Ex Tax: 10,170 ден.
Исклучително модерна линија и карактеристичен спој на материјали. Краток фустан брз ракави со мал V-..
5,700 ден.
Ex Tax: 4,831 ден.
Краток фустан со капри ракави изработен од сатен. Отсекогаш важело правилото дека убавината е во едн..
6,300 ден. Ex Tax: 5,339 ден.
Изгледајте тренди во овој црн фустан. „Елена Лука“ знае како да направи да изгледате шик, а истоврем..
6,900 ден. Ex Tax: 5,848 ден.
Елегантен краток фустан со долги ракави. Материјалите од кои е изработен се памучен сатен и жоржет. ..
9,950 ден. Ex Tax: 8,432 ден.
Краток фустан во безвременски беж и капучино нијанси. Горниот дел е корсет, а надолу се шири со фалт..
14,500 ден. Ex Tax: 12,288 ден.
Лежерно и едноставно. Краток фустан на делови, транспарентен, лесен и пријатен за носење. За комплет..
9,300 ден. Ex Tax: 7,881 ден.
Краток фустан со уникатна конструкција. Изразот околу врат делува како марама што е интересен дизајн..
7,300 ден. Ex Tax: 6,187 ден.
Краток фустан изработен од еластичен материјал што ја следи линијата на телото. Едноставен дизајн со..
3,900 ден. Ex Tax: 3,305 ден.
Краток фустан изработен од жерсе чија конструкција ја следи линијата не телото. Многубројни мали шко..
4,500 ден. Ex Tax: 3,814 ден.
Краток фустан со едноставен крој што следи линија на тело и зашеметувачки богат вез од ситни мониста..
4,900 ден. Ex Tax: 4,153 ден.
Истакнете ја вашата женственост со бело-златната комбинација од бои и конструкција што следи линија ..
4,200 ден. Ex Tax: 3,559 ден.
Брилијантен дизајн и женствена визија. Краток фустан со совршена конструкција изработен од сатен и м..
7,900 ден. Ex Tax: 6,695 ден.
Креација која остава без здив со неповторливиот специфичен и едноставен дизајн. Фустанот е изработен..
5,700 ден. Ex Tax: 4,831 ден.
Елегантен краток фустан со асиметричен крој со еден ракав. Струкот се истакнува со нашивна лента од ..
9,700 ден. Ex Tax: 8,220 ден.
„Елена Лука“за вас создава смела и концептуална приказна претставена од краток фустан изработен од с..
12,000 ден. Ex Tax: 10,170 ден.
Исклучително модерна линија и карактеристичен спој на материјали. Краток фустан брз ракави со мал V-..
5,700 ден. Ex Tax: 4,831 ден.