Short evening dresses

Sort By:
Show:
Display:
 
Шармантен изглед создаден од Елена Лука за вашата матурска вечер. Интензивниот златен блесок на свет..
12,500 ден.
Ex Tax: 10,593 ден.
Елена Лука го создава идеалниот фустан за идните матурантки. Основата е од памучен сатен во комбинац..
Enquire about price
Романтичен фустан со мини должина и тенки прерамки. Струкот е полутранспарентен и покриен со тантела..
Enquire about price
Безброј ситно набрани карнери го сочинуваат овој фустан со мини должина и брановиден долен дел што п..
Enquire about price
Брилијантно модно решение за матурска вечер или свеченост каде ќе уживате во вниманието што ќе ви би..
12,700 ден.
Ex Tax: 10,763 ден.
Нослива уметност создадена од незапирливата креативност на Елена Лука. Црвен фустан транспарентен на..
9,300 ден.
Ex Tax: 7,881 ден.
Зашеметувачки добар фустан со кој ќе внесете искра во вашата гардероба. Фустан со миди должина што с..
12,500 ден.
Ex Tax: 10,593 ден.
Бидете едноставни, а сепак впечатливи и секогаш модерни со модната куќа Елена Лука. Краток фустан во..
12,900 ден.
Ex Tax: 10,932 ден.
Кога страста и моќта од црвената ќе ја смекнат отвореноста и чистотата од белата се добива розовата ..
Enquire about price
Совршена фигура постигната со модерната и елегантна линија карактеристична за модната куќа Елена Лук..
12,000 ден.
Ex Tax: 10,170 ден.
Фустан со класична конструкција изработен од памучен сатен и штоф со уникатен дезен. Изразот околу в..
9,300 ден.
Ex Tax: 7,881 ден.
Бидете најдобро облечени за секоја свеченост. Фустан изработен од сатен и тантела со дезен од крупни..
6,300 ден.
Ex Tax: 5,339 ден.
Ултра модерен фустан во црна боја изработен од памучен сатен. Животинскиот принт на ременот го истак..
Enquire about price
Блеснете во овој фустан од „Елена Лука“ изработен од памучен сатен комбиниран со бронзен шљокест мат..
9,300 ден.
Ex Tax: 7,881 ден.
Архитектонски и интересен стил. Фустан што се одликува со впечатливи детали на струк, транспарентен ..
9,700 ден.
Ex Tax: 8,220 ден.
Шармантен изглед создаден од Елена Лука за вашата матурска вечер. Интензивниот златен блесок на свет..
12,500 ден. Ex Tax: 10,593 ден.
Елена Лука го создава идеалниот фустан за идните матурантки. Основата е од памучен сатен во комбинац..
Романтичен фустан со мини должина и тенки прерамки. Струкот е полутранспарентен и покриен со тантела..
Безброј ситно набрани карнери го сочинуваат овој фустан со мини должина и брановиден долен дел што п..
Брилијантно модно решение за матурска вечер или свеченост каде ќе уживате во вниманието што ќе ви би..
12,700 ден. Ex Tax: 10,763 ден.
Нослива уметност создадена од незапирливата креативност на Елена Лука. Црвен фустан транспарентен на..
9,300 ден. Ex Tax: 7,881 ден.
Зашеметувачки добар фустан со кој ќе внесете искра во вашата гардероба. Фустан со миди должина што с..
12,500 ден. Ex Tax: 10,593 ден.
Бидете едноставни, а сепак впечатливи и секогаш модерни со модната куќа Елена Лука. Краток фустан во..
12,900 ден. Ex Tax: 10,932 ден.
Кога страста и моќта од црвената ќе ја смекнат отвореноста и чистотата од белата се добива розовата ..
Совршена фигура постигната со модерната и елегантна линија карактеристична за модната куќа Елена Лук..
12,000 ден. Ex Tax: 10,170 ден.
Фустан со класична конструкција изработен од памучен сатен и штоф со уникатен дезен. Изразот околу в..
9,300 ден. Ex Tax: 7,881 ден.
Бидете најдобро облечени за секоја свеченост. Фустан изработен од сатен и тантела со дезен од крупни..
6,300 ден. Ex Tax: 5,339 ден.
Ултра модерен фустан во црна боја изработен од памучен сатен. Животинскиот принт на ременот го истак..
Блеснете во овој фустан од „Елена Лука“ изработен од памучен сатен комбиниран со бронзен шљокест мат..
9,300 ден. Ex Tax: 7,881 ден.
Архитектонски и интересен стил. Фустан што се одликува со впечатливи детали на струк, транспарентен ..
9,700 ден. Ex Tax: 8,220 ден.