Short evening dresses

Sort By:
Show:
Display:
 
Фустан изработен во комбинација од памучен сатен и елегантна светло зелено-златна тантела  која..
14,600 ден.
Ex Tax: 12,373 ден.
Фустан со грчко деколте и долг ракав, кој на струкот има редови од ластик и благ набор. Свилата дава..
6,800 ден.
Ex Tax: 5,763 ден.
2 in 1 сако фустан со 3/4 ракав, дезениран сатен. Моделот може да се изработи по Ваша мерка. ..
9,300 ден.
Ex Tax: 7,881 ден.
Фустан во богата боја на вино изработен од тафт со должина над колена. Горниот дел создава форма на ..
7,600 ден.
Ex Tax: 6,441 ден.
Фустан изработен од памучен сатен што ќе ве освои со својата боја. Исто така, нема да ве остави рамн..
7,900 ден.
Ex Tax: 6,695 ден.
Сатен фустан со прерамки и розова тантела со мали детали. ..
6,300 ден.
Ex Tax: 5,339 ден.
Црвено-црн фустан со странични големи џебови. Моделот може да се изработи по Ваша мерка. ..
6,900 ден.
Ex Tax: 5,848 ден.
Краток фустан со принт корсет и долен полуглок црн сатен дел. Моделот може да се изработи по Ваша..
7,900 ден.
Ex Tax: 6,695 ден.
Кратко фустанче корсет форма со мулаж од тул и глог во долен дел со набор од тул. Корсетот е згогате..
Enquire about price
Туника од црн сатен со златен патент излатни траки во долниот дел. ..
2,070 ден.
Ex Tax: 1,754 ден.
Краток фустан до над колена со интересна комбинација на бои и материјали. Моделот може да се изра..
8,300 ден.
Ex Tax: 7,034 ден.
Коктел фустанче во кремаста нијанса, со сечење во струк каде што има вметнати карнери од свила. Ф..
8,200 ден.
Ex Tax: 6,949 ден.
Фустан од сатен обложен со тантела, во долниот дел фустанот е со интересна форма и завршеток со тант..
12,500 ден.
Ex Tax: 10,593 ден.
Краток фустан во одлична комбинација на жерсе во топло сива и златна боја. Фустан во кој ќе се чувст..
6,300 ден.
Ex Tax: 5,339 ден.
Фустан кој со своите бочни фалти ги изразува Вашите колкови, изработен од мек сатен во светло жолта ..
8,400 ден.
Ex Tax: 7,119 ден.
Фустан изработен во комбинација од памучен сатен и елегантна светло зелено-златна тантела  која..
14,600 ден. Ex Tax: 12,373 ден.
Фустан со грчко деколте и долг ракав, кој на струкот има редови од ластик и благ набор. Свилата дава..
6,800 ден. Ex Tax: 5,763 ден.
2 in 1 сако фустан со 3/4 ракав, дезениран сатен. Моделот може да се изработи по Ваша мерка. ..
9,300 ден. Ex Tax: 7,881 ден.
Фустан во богата боја на вино изработен од тафт со должина над колена. Горниот дел создава форма на ..
7,600 ден. Ex Tax: 6,441 ден.
Фустан изработен од памучен сатен што ќе ве освои со својата боја. Исто така, нема да ве остави рамн..
7,900 ден. Ex Tax: 6,695 ден.
Сатен фустан со прерамки и розова тантела со мали детали. ..
6,300 ден. Ex Tax: 5,339 ден.
Црвено-црн фустан со странични големи џебови. Моделот може да се изработи по Ваша мерка. ..
6,900 ден. Ex Tax: 5,848 ден.
Краток фустан со принт корсет и долен полуглок црн сатен дел. Моделот може да се изработи по Ваша..
7,900 ден. Ex Tax: 6,695 ден.
Кратко фустанче корсет форма со мулаж од тул и глог во долен дел со набор од тул. Корсетот е згогате..
Туника од црн сатен со златен патент излатни траки во долниот дел. ..
2,070 ден. Ex Tax: 1,754 ден.
Краток фустан до над колена со интересна комбинација на бои и материјали. Моделот може да се изра..
8,300 ден. Ex Tax: 7,034 ден.
Коктел фустанче во кремаста нијанса, со сечење во струк каде што има вметнати карнери од свила. Ф..
8,200 ден. Ex Tax: 6,949 ден.
Фустан од сатен обложен со тантела, во долниот дел фустанот е со интересна форма и завршеток со тант..
12,500 ден. Ex Tax: 10,593 ден.
Краток фустан во одлична комбинација на жерсе во топло сива и златна боја. Фустан во кој ќе се чувст..
6,300 ден. Ex Tax: 5,339 ден.
Фустан кој со своите бочни фалти ги изразува Вашите колкови, изработен од мек сатен во светло жолта ..
8,400 ден. Ex Tax: 7,119 ден.