Long evening dresses

Sort By:
Show:
Display:
 
Конструкцијата и самиот преклоп дозволува кратење или продолжување на шлицот во предниот дел што е ф..
Enquire about price
Фустан на преклоп со мал отвор кај градите, парчиња кои продолжуваат од предниот и задниот дел и ги ..
12,000 ден.
Ex Tax: 10,170 ден.
Конструкцијата на фустанот е комбинација на мулаж крој, органтин и тантела. Потенцирани се струкот и..
11,600 ден.
Ex Tax: 9,831 ден.
Микс од материјал на мрежа и жоржет, во предниот дел има патент. Во горниот дел има композиција од р..
Enquire about price
Фустан во црно-златна комбинација со преден дел во V-израз, украсен со појас од вештачка кожа кој се..
Enquire about price
Корсет што се дополнува со должина од материја во необична конструкција. Појасот не е вклучен во ..
Enquire about price
Длабоко деколте, гол грб и шлиц. Целиот фустан е изработен од златна мрежа, а отворените делови се п..
Enquire about price
Горниот дел е конструкција од ленти од вештачка кожа, додека долниот од набор од свила. ..
Enquire about price
Корсетиран горен дел, до колена на шнирање од кој горниот слој на корсетот и целата должина се израб..
Enquire about price
Долг, лелеав, лесен и удобен за самото тело. Горниот дел е на преклоп, а на самиот појас има трака с..
Enquire about price
Фустан во црна-сива комбинација чии странични делови се обложени со тантела, а половината е украсена..
Enquire about price
Фустан на кратки ракави со црвена тантела напред, долен дел сатен со жоржет. Моделот може да се и..
15,000 ден.
Ex Tax: 12,712 ден.
Сребрен корсет со сребрена тантела во долниот дел органтин и мрежа. Моделот може да се изработи п..
Enquire about price
Корсет обложен со мрежа и долго органтин здолниште.   ..
Enquire about price
Жоржет свила лелеава. Моделот може да се изработи по Ваша мерка. ..
24,000 ден.
Ex Tax: 20,339 ден.
Конструкцијата и самиот преклоп дозволува кратење или продолжување на шлицот во предниот дел што е ф..
Фустан на преклоп со мал отвор кај градите, парчиња кои продолжуваат од предниот и задниот дел и ги ..
12,000 ден. Ex Tax: 10,170 ден.
Конструкцијата на фустанот е комбинација на мулаж крој, органтин и тантела. Потенцирани се струкот и..
11,600 ден. Ex Tax: 9,831 ден.
Микс од материјал на мрежа и жоржет, во предниот дел има патент. Во горниот дел има композиција од р..
Фустан во црно-златна комбинација со преден дел во V-израз, украсен со појас од вештачка кожа кој се..
Корсет што се дополнува со должина од материја во необична конструкција. Појасот не е вклучен во ..
Длабоко деколте, гол грб и шлиц. Целиот фустан е изработен од златна мрежа, а отворените делови се п..
Горниот дел е конструкција од ленти од вештачка кожа, додека долниот од набор од свила. ..
Корсетиран горен дел, до колена на шнирање од кој горниот слој на корсетот и целата должина се израб..
Долг, лелеав, лесен и удобен за самото тело. Горниот дел е на преклоп, а на самиот појас има трака с..
Фустан во црна-сива комбинација чии странични делови се обложени со тантела, а половината е украсена..
Фустан на кратки ракави со црвена тантела напред, долен дел сатен со жоржет. Моделот може да се и..
15,000 ден. Ex Tax: 12,712 ден.
Сребрен корсет со сребрена тантела во долниот дел органтин и мрежа. Моделот може да се изработи п..
Корсет обложен со мрежа и долго органтин здолниште.   ..
Жоржет свила лелеава. Моделот може да се изработи по Ваша мерка. ..
24,000 ден. Ex Tax: 20,339 ден.