Dresses

Refine Search

Sort By:
Show:
Display:
 
Уникатноста на модната куќа Елена Лука се состои во посебната емоција што се внесува во секоја креац..
Enquire about price
Фустан со крој тип сирена изработен од памучен сатен во комбинација со свила. Марамата е составен де..
12,200 ден.
Ex Tax: 10,339 ден.
Совршен дизајн со изработка доведена до перфекција. Фустанот се состои од штепуван корсет, торзо укр..
13,000 ден.
Ex Tax: 11,017 ден.
Креација во која ќе изгледате разиграно. Фустанот е претставен во две нијанси од кои нежната розова ..
Enquire about price
Едноставен, но ефектен е замислата за добропознатиот „црн фустан“ што секоја девојка мора да го посе..
9,300 ден.
Ex Tax: 7,881 ден.
Фустан во раскошен цветен принт. Струкот впечатливо се истакнува поради пријатната за око црвена бој..
7,300 ден.
Ex Tax: 6,187 ден.
Препознатливата линија на Елена Лука се забележува по единственоста во дизајнерските решенија. Фуста..
9,200 ден.
Ex Tax: 7,797 ден.
Бидете спремни за комплименти со фустан во впечатлива и смела жолта нијанса дефинирана и надополнета..
7,900 ден.
Ex Tax: 6,695 ден.
Шармантен изглед создаден од Елена Лука за вашата матурска вечер. Интензивниот златен блесок на свет..
12,500 ден.
Ex Tax: 10,593 ден.
Елена Лука го создава идеалниот фустан за идните матурантки. Основата е од памучен сатен во комбинац..
Enquire about price
Раскошна креација со богат вез што го следи брановидното движење на фустанот. Празнините помеѓу руст..
Enquire about price
Романтичен фустан со мини должина и тенки прерамки. Струкот е полутранспарентен и покриен со тантела..
Enquire about price
Безброј ситно набрани карнери го сочинуваат овој фустан со мини должина и брановиден долен дел што п..
Enquire about price
Брилијантно модно решение за матурска вечер или свеченост каде ќе уживате во вниманието што ќе ви би..
12,700 ден.
Ex Tax: 10,763 ден.
Нослива уметност создадена од незапирливата креативност на Елена Лука. Црвен фустан транспарентен на..
9,300 ден.
Ex Tax: 7,881 ден.
Уникатноста на модната куќа Елена Лука се состои во посебната емоција што се внесува во секоја креац..
Фустан со крој тип сирена изработен од памучен сатен во комбинација со свила. Марамата е составен де..
12,200 ден. Ex Tax: 10,339 ден.
Совршен дизајн со изработка доведена до перфекција. Фустанот се состои од штепуван корсет, торзо укр..
13,000 ден. Ex Tax: 11,017 ден.
Креација во која ќе изгледате разиграно. Фустанот е претставен во две нијанси од кои нежната розова ..
Едноставен, но ефектен е замислата за добропознатиот „црн фустан“ што секоја девојка мора да го посе..
9,300 ден. Ex Tax: 7,881 ден.
Фустан во раскошен цветен принт. Струкот впечатливо се истакнува поради пријатната за око црвена бој..
7,300 ден. Ex Tax: 6,187 ден.
Препознатливата линија на Елена Лука се забележува по единственоста во дизајнерските решенија. Фуста..
9,200 ден. Ex Tax: 7,797 ден.
Бидете спремни за комплименти со фустан во впечатлива и смела жолта нијанса дефинирана и надополнета..
7,900 ден. Ex Tax: 6,695 ден.
Шармантен изглед создаден од Елена Лука за вашата матурска вечер. Интензивниот златен блесок на свет..
12,500 ден. Ex Tax: 10,593 ден.
Елена Лука го создава идеалниот фустан за идните матурантки. Основата е од памучен сатен во комбинац..
Раскошна креација со богат вез што го следи брановидното движење на фустанот. Празнините помеѓу руст..
Романтичен фустан со мини должина и тенки прерамки. Струкот е полутранспарентен и покриен со тантела..
Безброј ситно набрани карнери го сочинуваат овој фустан со мини должина и брановиден долен дел што п..
Брилијантно модно решение за матурска вечер или свеченост каде ќе уживате во вниманието што ќе ви би..
12,700 ден. Ex Tax: 10,763 ден.
Нослива уметност создадена од незапирливата креативност на Елена Лука. Црвен фустан транспарентен на..
9,300 ден. Ex Tax: 7,881 ден.