Dresses

Refine Search

Sort By:
Show:
Display:
 
Долг фустан изработен од сатен, со сини прерамки. Моделот може да се изработи по Ваша мерка. ..
15,700 ден.
Ex Tax: 13,305 ден.
Краток фустан со долг ракав изработен од тул. Закопчувањето е на стомак. Основата на фустанот е порт..
9,700 ден.
Ex Tax: 8,220 ден.
Фустан до колена. Горен дел црно жерсе, а долниот крем. Моделот може да се изработи по Ваша мерка..
3,700 ден.
Ex Tax: 3,136 ден.
Долг фустан со интересно сечење со појас на струк. Појасот е рачно изработен. ..
14,500 ден.
Ex Tax: 12,288 ден.
Долг фустан со гол грб со детали бисери и цветови. Моделот може да се изработи по Ваша мерка. ..
14,500 ден.
Ex Tax: 12,288 ден.
Долг свечен фустан, шампањ, со  дапликации од чипка на преден дел на корсетот. Закопчувањето е ..
Enquire about price
Долг фустан изработен со златно ламе, органтин (на долниот дел), фалта на струк. Закопчувањето е на ..
Enquire about price
Златен долг фустан, во форма на корсет, на препрамк. Долниот дел е со форки како џебови. На задниот ..
Enquire about price
Свечен фустан изработен од печатен еластичен сатен (постава), со различна должина од предна и задна ..
Enquire about price
Моделот може да се изработи по Ваша мерка. ..
9,300 ден.
Ex Tax: 7,881 ден.
Моделот може да се изработи по Ваша мерка. ..
Enquire about price
Моделот може да се изработи по Ваша мерка. ..
9,700 ден.
Ex Tax: 8,220 ден.
Долг фустан изработен со комбинација на црн и бел органтин. Горниот дел е блуза од црн органтин. ..
Enquire about price
Краток фустан од беж трико со закопчување на преклоп, со повеќе слоеви на карнери. ..
6,200 ден.
Ex Tax: 5,254 ден.
Долг црн фустан од органтин, со чиста корсет форма со продолжение на задната страна. Закопчувањето е..
Enquire about price
Долг фустан изработен од сатен, со сини прерамки. Моделот може да се изработи по Ваша мерка. ..
15,700 ден. Ex Tax: 13,305 ден.
Краток фустан со долг ракав изработен од тул. Закопчувањето е на стомак. Основата на фустанот е порт..
9,700 ден. Ex Tax: 8,220 ден.
Фустан до колена. Горен дел црно жерсе, а долниот крем. Моделот може да се изработи по Ваша мерка..
3,700 ден. Ex Tax: 3,136 ден.
Долг фустан со интересно сечење со појас на струк. Појасот е рачно изработен. ..
14,500 ден. Ex Tax: 12,288 ден.
Долг фустан со гол грб со детали бисери и цветови. Моделот може да се изработи по Ваша мерка. ..
14,500 ден. Ex Tax: 12,288 ден.
Долг свечен фустан, шампањ, со  дапликации од чипка на преден дел на корсетот. Закопчувањето е ..
Долг фустан изработен со златно ламе, органтин (на долниот дел), фалта на струк. Закопчувањето е на ..
Златен долг фустан, во форма на корсет, на препрамк. Долниот дел е со форки како џебови. На задниот ..
Свечен фустан изработен од печатен еластичен сатен (постава), со различна должина од предна и задна ..
Моделот може да се изработи по Ваша мерка. ..
9,300 ден. Ex Tax: 7,881 ден.
Моделот може да се изработи по Ваша мерка. ..
Моделот може да се изработи по Ваша мерка. ..
9,700 ден. Ex Tax: 8,220 ден.
Долг фустан изработен со комбинација на црн и бел органтин. Горниот дел е блуза од црн органтин. ..
Краток фустан од беж трико со закопчување на преклоп, со повеќе слоеви на карнери. ..
6,200 ден. Ex Tax: 5,254 ден.
Долг црн фустан од органтин, со чиста корсет форма со продолжение на задната страна. Закопчувањето е..