Dresses

Refine Search

Sort By:
Show:
Display:
 
Кратко фустанче корсет форма со мулаж од тул и глог во долен дел со набор од тул. Корсетот е згогате..
Enquire about price
Туника од црн сатен со златен патент излатни траки во долниот дел. ..
2,070 ден.
Ex Tax: 1,754 ден.
Краток фустан до над колена со интересна комбинација на бои и материјали. Моделот може да се изра..
8,300 ден.
Ex Tax: 7,034 ден.
Коктел фустанче во кремаста нијанса, со сечење во струк каде што има вметнати карнери од свила. Ф..
8,200 ден.
Ex Tax: 6,949 ден.
Фустан од сатен обложен со тантела, во долниот дел фустанот е со интересна форма и завршеток со тант..
12,500 ден.
Ex Tax: 10,593 ден.
Краток фустан во одлична комбинација на жерсе во топло сива и златна боја. Фустан во кој ќе се чувст..
6,300 ден.
Ex Tax: 5,339 ден.
Фустан кој со своите бочни фалти ги изразува Вашите колкови, изработен од мек сатен во светло жолта ..
8,400 ден.
Ex Tax: 7,119 ден.
Елегантен фустан со благо драпирање во бочните делови и шлиц по средниот шав на фустанот. Украсен со..
5,500 ден.
Ex Tax: 4,661 ден.
Коктел долг црн фустан со 3/4 ракави, со монтажен појас рачно навезен со монистра и чипка. Модело..
16,500 ден.
Ex Tax: 13,983 ден.
Краток трико фустан од кремасто жарсе на предниот дел, и аплицирана трака од чипка, а на задниот дел..
12,800 ден.
Ex Tax: 10,848 ден.
Краток трико фустан од кремасто жарсе на предниот дел, и аплицирана трака од чипка, а на задниот дел..
5,500 ден.
Ex Tax: 4,661 ден.
Краток црвен фустан со апликација од чупка, на деколте, и со везени монистри. Закопчувањето е со пат..
9,500 ден.
Ex Tax: 8,051 ден.
Краток фустан од беж и црно жарсе, во пропорција, со фалти на лево рамо. ..
5,500 ден.
Ex Tax: 4,661 ден.
Краток фустан изработен од сатен. Во горниот дел корсетиран. На задниот дел е со чипка. Закопчувањет..
Enquire about price
Долг фустан од гужван тул со апликација од златна чипка. На горниот врз фустанот има монтажен фустан..
Enquire about price
Кратко фустанче корсет форма со мулаж од тул и глог во долен дел со набор од тул. Корсетот е згогате..
Туника од црн сатен со златен патент излатни траки во долниот дел. ..
2,070 ден. Ex Tax: 1,754 ден.
Краток фустан до над колена со интересна комбинација на бои и материјали. Моделот може да се изра..
8,300 ден. Ex Tax: 7,034 ден.
Коктел фустанче во кремаста нијанса, со сечење во струк каде што има вметнати карнери од свила. Ф..
8,200 ден. Ex Tax: 6,949 ден.
Фустан од сатен обложен со тантела, во долниот дел фустанот е со интересна форма и завршеток со тант..
12,500 ден. Ex Tax: 10,593 ден.
Краток фустан во одлична комбинација на жерсе во топло сива и златна боја. Фустан во кој ќе се чувст..
6,300 ден. Ex Tax: 5,339 ден.
Фустан кој со своите бочни фалти ги изразува Вашите колкови, изработен од мек сатен во светло жолта ..
8,400 ден. Ex Tax: 7,119 ден.
Елегантен фустан со благо драпирање во бочните делови и шлиц по средниот шав на фустанот. Украсен со..
5,500 ден. Ex Tax: 4,661 ден.
Коктел долг црн фустан со 3/4 ракави, со монтажен појас рачно навезен со монистра и чипка. Модело..
16,500 ден. Ex Tax: 13,983 ден.
Краток трико фустан од кремасто жарсе на предниот дел, и аплицирана трака од чипка, а на задниот дел..
12,800 ден. Ex Tax: 10,848 ден.
Краток трико фустан од кремасто жарсе на предниот дел, и аплицирана трака од чипка, а на задниот дел..
5,500 ден. Ex Tax: 4,661 ден.
Краток црвен фустан со апликација од чупка, на деколте, и со везени монистри. Закопчувањето е со пат..
9,500 ден. Ex Tax: 8,051 ден.
Краток фустан од беж и црно жарсе, во пропорција, со фалти на лево рамо. ..
5,500 ден. Ex Tax: 4,661 ден.
Краток фустан изработен од сатен. Во горниот дел корсетиран. На задниот дел е со чипка. Закопчувањет..
Долг фустан од гужван тул со апликација од златна чипка. На горниот врз фустанот има монтажен фустан..