Dresses

Refine Search

Sort By:
Show:
Display:
 
Фустан со долги ракави и јака, во комбинација на златна вештачка кожа, тантела и мрежа. ..
13,800 ден.
Ex Tax: 11,695 ден.
Корсетиран горен дел, до колена на шнирање од кој горниот слој на корсетот и целата должина се израб..
Enquire about price
Долг, лелеав, лесен и удобен за самото тело. Горниот дел е на преклоп, а на самиот појас има трака с..
Enquire about price
Фустан во црна-сива комбинација чии странични делови се обложени со тантела, а половината е украсена..
Enquire about price
Фустан на кратки ракави со црвена тантела напред, долен дел сатен со жоржет. Моделот може да се и..
15,000 ден.
Ex Tax: 12,712 ден.
2 in 1 сако фустан со 3/4 ракав, дезениран сатен. Моделот може да се изработи по Ваша мерка. ..
9,300 ден.
Ex Tax: 7,881 ден.
Сребрен корсет со сребрена тантела во долниот дел органтин и мрежа. Моделот може да се изработи п..
Enquire about price
Фустан во богата боја на вино изработен од тафт со должина над колена. Горниот дел создава форма на ..
7,600 ден.
Ex Tax: 6,441 ден.
Фустан изработен од памучен сатен што ќе ве освои со својата боја. Исто така, нема да ве остави рамн..
7,900 ден.
Ex Tax: 6,695 ден.
Корсет обложен со мрежа и долго органтин здолниште.   ..
Enquire about price
Сатен фустан со прерамки и розова тантела со мали детали. ..
6,300 ден.
Ex Tax: 5,339 ден.
Црвено-црн фустан со странични големи џебови. Моделот може да се изработи по Ваша мерка. ..
6,900 ден.
Ex Tax: 5,848 ден.
Краток фустан со принт корсет и долен полуглок црн сатен дел. Моделот може да се изработи по Ваша..
7,900 ден.
Ex Tax: 6,695 ден.
Жоржет свила лелеава. Моделот може да се изработи по Ваша мерка. ..
24,000 ден.
Ex Tax: 20,339 ден.
Црно-бел фустан со црн појас и форми во различни големини. Моделот може да се изработи по Ваша ме..
Enquire about price
Фустан со долги ракави и јака, во комбинација на златна вештачка кожа, тантела и мрежа. ..
13,800 ден. Ex Tax: 11,695 ден.
Корсетиран горен дел, до колена на шнирање од кој горниот слој на корсетот и целата должина се израб..
Долг, лелеав, лесен и удобен за самото тело. Горниот дел е на преклоп, а на самиот појас има трака с..
Фустан во црна-сива комбинација чии странични делови се обложени со тантела, а половината е украсена..
Фустан на кратки ракави со црвена тантела напред, долен дел сатен со жоржет. Моделот може да се и..
15,000 ден. Ex Tax: 12,712 ден.
2 in 1 сако фустан со 3/4 ракав, дезениран сатен. Моделот може да се изработи по Ваша мерка. ..
9,300 ден. Ex Tax: 7,881 ден.
Сребрен корсет со сребрена тантела во долниот дел органтин и мрежа. Моделот може да се изработи п..
Фустан во богата боја на вино изработен од тафт со должина над колена. Горниот дел создава форма на ..
7,600 ден. Ex Tax: 6,441 ден.
Фустан изработен од памучен сатен што ќе ве освои со својата боја. Исто така, нема да ве остави рамн..
7,900 ден. Ex Tax: 6,695 ден.
Корсет обложен со мрежа и долго органтин здолниште.   ..
Сатен фустан со прерамки и розова тантела со мали детали. ..
6,300 ден. Ex Tax: 5,339 ден.
Црвено-црн фустан со странични големи џебови. Моделот може да се изработи по Ваша мерка. ..
6,900 ден. Ex Tax: 5,848 ден.
Краток фустан со принт корсет и долен полуглок црн сатен дел. Моделот може да се изработи по Ваша..
7,900 ден. Ex Tax: 6,695 ден.
Жоржет свила лелеава. Моделот може да се изработи по Ваша мерка. ..
24,000 ден. Ex Tax: 20,339 ден.
Црно-бел фустан со црн појас и форми во различни големини. Моделот може да се изработи по Ваша ме..