Dresses

Refine Search

Sort By:
Show:
Display:
 
Секоја вистинска дама тежнее кон тоа да изгледа елегантно и софистицирано. „Елена Лука“ ги исполнува..
7,300 ден.
Ex Tax: 6,187 ден.
Симпатичен краток фустан во бојата на љубовта изработен од тафт и брокат. Фустанот е со балонеста ко..
9,700 ден.
Ex Tax: 8,220 ден.
Долг елегантен фустан изработен од шљокаст материјал со упадлива цветна композиција. Страничните дел..
Enquire about price
„Елена Лука“ создава светла и нежна визија за вас. Краток фустан со една прерамка изработен од жорже..
12,500 ден.
Ex Tax: 10,593 ден.
Нема да погрешите доколку изберете белата боја да ве претставува на долго очекувана забава. Едностав..
7,300 ден.
Ex Tax: 6,187 ден.
Симпатичен и шик краток фустан во зелени нијанси. Соодветен за секоја свеченост. Беспрекорно изработ..
7,300 ден.
Ex Tax: 6,187 ден.
Изреката дека убавината е во едноставноста, иако стара, важи и до ден денешен дури и како модно прав..
7,300 ден.
Ex Tax: 6,187 ден.
Краток фустан во црно-виолетова комбинација од бои, дамки и екстравагантен. Должината е екстра мини,..
6,900 ден.
Ex Tax: 5,848 ден.
Краток и ефектен фустан што соодветствува за коктел забава или удобен дневен аутфит со кој лесно ќе ..
3,600 ден.
Ex Tax: 3,051 ден.
Секоја жена има потреба да изгледа убаво и да се чувствува прекрасно. Бидете „ин“ со модните решениј..
9,700 ден.
Ex Tax: 8,220 ден.
Краток фустан изработен од ефектни материјали: тул, сатен и трико. Јаката е со стилизирана брановита..
9,300 ден.
Ex Tax: 7,881 ден.
Краток фустан во слатка тиркизна боја изработен од тул, жерсе и тантела. Безвременска конструкција ш..
Enquire about price
Постигнете ја екстравагантноста на лесен начин и дозволете си го задоволството овој краток фустан од..
7,900 ден.
Ex Tax: 6,695 ден.
Креација во која ќе изгледате драматично и стилски. Елена Лука ќе ја претвори вашата романтична вече..
8,700 ден.
Ex Tax: 7,373 ден.
Елеганцијата е заштитен знак на секоја дама. Привлечен и инспиративен изглед за вечерно излегување и..
9,700 ден.
Ex Tax: 8,220 ден.
Секоја вистинска дама тежнее кон тоа да изгледа елегантно и софистицирано. „Елена Лука“ ги исполнува..
7,300 ден. Ex Tax: 6,187 ден.
Симпатичен краток фустан во бојата на љубовта изработен од тафт и брокат. Фустанот е со балонеста ко..
9,700 ден. Ex Tax: 8,220 ден.
Долг елегантен фустан изработен од шљокаст материјал со упадлива цветна композиција. Страничните дел..
„Елена Лука“ создава светла и нежна визија за вас. Краток фустан со една прерамка изработен од жорже..
12,500 ден. Ex Tax: 10,593 ден.
Нема да погрешите доколку изберете белата боја да ве претставува на долго очекувана забава. Едностав..
7,300 ден. Ex Tax: 6,187 ден.
Симпатичен и шик краток фустан во зелени нијанси. Соодветен за секоја свеченост. Беспрекорно изработ..
7,300 ден. Ex Tax: 6,187 ден.
Изреката дека убавината е во едноставноста, иако стара, важи и до ден денешен дури и како модно прав..
7,300 ден. Ex Tax: 6,187 ден.
Краток фустан во црно-виолетова комбинација од бои, дамки и екстравагантен. Должината е екстра мини,..
6,900 ден. Ex Tax: 5,848 ден.
Краток и ефектен фустан што соодветствува за коктел забава или удобен дневен аутфит со кој лесно ќе ..
3,600 ден. Ex Tax: 3,051 ден.
Секоја жена има потреба да изгледа убаво и да се чувствува прекрасно. Бидете „ин“ со модните решениј..
9,700 ден. Ex Tax: 8,220 ден.
Краток фустан изработен од ефектни материјали: тул, сатен и трико. Јаката е со стилизирана брановита..
9,300 ден. Ex Tax: 7,881 ден.
Краток фустан во слатка тиркизна боја изработен од тул, жерсе и тантела. Безвременска конструкција ш..
Постигнете ја екстравагантноста на лесен начин и дозволете си го задоволството овој краток фустан од..
7,900 ден. Ex Tax: 6,695 ден.
Креација во која ќе изгледате драматично и стилски. Елена Лука ќе ја претвори вашата романтична вече..
8,700 ден. Ex Tax: 7,373 ден.
Елеганцијата е заштитен знак на секоја дама. Привлечен и инспиративен изглед за вечерно излегување и..
9,700 ден. Ex Tax: 8,220 ден.