Dresses

Refine Search

Sort By:
Show:
Display:
 
Елегантна варијанта на фустан што конструкциски наликува на стилизирана и модернизирана шпанска носи..
Enquire about price
Фустан кој ја доведува силуетата близу до совршенство. Едноставна, но ефектна конструкција и дизајн ..
Enquire about price
Атрактивна тоалета изработена од тафт што се прелива од една во друга боја. Конструкцијата е специфи..
Enquire about price
Долг фустан со фина конструкција во А-силуета. Црно тиркизната комбинација од бои е силна и лесно вп..
Enquire about price
Атрактивен и тренди изглед со потписот на „Елена Лука“. Елегантен долг фустан со висок шлиц и впечат..
14,300 ден.
Ex Tax: 12,119 ден.
Модна приказна што „Елена Лука“ ја создава за вас претставена од вечерна тоалета со елегантна линија..
Enquire about price
Елена Лука за љубителките на луксузниот изглед овој пат создаде креација со посебна линија за елеган..
Enquire about price
Богатството на овој фустан е во композицијата на цветни апликации што го разубавуваат кројот. Струко..
12,000 ден.
Ex Tax: 10,170 ден.
Инспиративен изглед создаден од квалитетна изработка и уникатен дизајн. Долг фустан изработен од сат..
Enquire about price
Краток транспарентен фустан што ќе делува со дополнителен магнетизам за погледите насочени кон вас. ..
9,300 ден.
Ex Tax: 7,881 ден.
Инспирирајте се од античката убавина и изгледајте како грчка богиња во овој фустан изработен од кади..
13,000 ден.
Ex Tax: 11,017 ден.
Нежноста и сензуалноста ја красат секоја жена. Елена Лука ви помага да ги претставите со поинаков се..
Enquire about price
Црно-белата комбинација од бои во модата не познава трендови ниту сезони и секогаш е актуелна. Тоале..
Enquire about price
Впечатлив краток фустан изработен од фини материјали во незаменливата црна боја и дизајн што вашето ..
7,900 ден.
Ex Tax: 6,695 ден.
Упадливи материјали, специфични конструкциски форми, елегантна линија во црно-кафениот спој од стутк..
7,300 ден.
Ex Tax: 6,187 ден.
Елегантна варијанта на фустан што конструкциски наликува на стилизирана и модернизирана шпанска носи..
Фустан кој ја доведува силуетата близу до совршенство. Едноставна, но ефектна конструкција и дизајн ..
Атрактивна тоалета изработена од тафт што се прелива од една во друга боја. Конструкцијата е специфи..
Долг фустан со фина конструкција во А-силуета. Црно тиркизната комбинација од бои е силна и лесно вп..
Атрактивен и тренди изглед со потписот на „Елена Лука“. Елегантен долг фустан со висок шлиц и впечат..
14,300 ден. Ex Tax: 12,119 ден.
Модна приказна што „Елена Лука“ ја создава за вас претставена од вечерна тоалета со елегантна линија..
Елена Лука за љубителките на луксузниот изглед овој пат создаде креација со посебна линија за елеган..
Богатството на овој фустан е во композицијата на цветни апликации што го разубавуваат кројот. Струко..
12,000 ден. Ex Tax: 10,170 ден.
Инспиративен изглед создаден од квалитетна изработка и уникатен дизајн. Долг фустан изработен од сат..
Краток транспарентен фустан што ќе делува со дополнителен магнетизам за погледите насочени кон вас. ..
9,300 ден. Ex Tax: 7,881 ден.
Инспирирајте се од античката убавина и изгледајте како грчка богиња во овој фустан изработен од кади..
13,000 ден. Ex Tax: 11,017 ден.
Нежноста и сензуалноста ја красат секоја жена. Елена Лука ви помага да ги претставите со поинаков се..
Црно-белата комбинација од бои во модата не познава трендови ниту сезони и секогаш е актуелна. Тоале..
Впечатлив краток фустан изработен од фини материјали во незаменливата црна боја и дизајн што вашето ..
7,900 ден. Ex Tax: 6,695 ден.
Упадливи материјали, специфични конструкциски форми, елегантна линија во црно-кафениот спој од стутк..
7,300 ден. Ex Tax: 6,187 ден.